Post by kestcimasaplo on Mar 5, 2022 13:24:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód více tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
DÁ SE TO HRÁT JE TO DOBRÝ
Tato aplikace je úžasná 👍🏻👍🏻👌👌 má méně reklam, musíte ji vyzkoušet
Udělaly se pouze první tři úrovně, které byly krátké a na konci každého se vás zeptá, zda chcete sledovat reklamu na coiny. Pokud řeknete ne, musíte stejně sledovat DVĚ reklamy a nezískat žádné mince! To samé s oživováním, pokud pokazíte "dívejte se na reklamu pro oživení?" "Ne" "ok, tady je reklama na neoživení." Hrozný
Square Bird Gelegenheitsspiele ngp
Mám jen pár stížností, reklamy se objevují doslova po každé úrovni, na které hraji, líbí se mi myšlenka hry, ale reklam je příliš mnoho.
Nehraju to😾😠😡🤬, nesnáším to😡😠😾🤬
Je to opravdu zábavné hrát Pokud se snažíte promarnit hodinu, ale nemáte moc co dělat a je to těžké, protože kuře před sebe moc nevidí.
Je to dobrá hra, ale všechny pokračují a 100 nefunguje. Tyto chyby je potřeba co nejdříve opravit
Je to vpohodě
Tato hra je opravdu velmi zábavná, není zde mnoho reklam a také mnoho skinů
Zábavný, ale hloupý zabiják času. Jediný problém je, že můžete změnit ptáky, říká, že potřebujete připojení k internetu, i když jsem byl připojen.
Toto je opravdu dobrá a jednoduchá hra.
Pokud máte rádi reklamy, pak si tuto hru zamilujete. Reklamy všude! Klikli jste na možnost, která není součástí reklam? Škoda, že se vám zobrazují reklamy, protože vás kurva, proto! Měl jsem to méně než 10 minut, příliš mnoho hloupých reklam na to, abych to chtěl hrát.
Tato hra je zábavná, ale reklamy jsou docela otravné. Když zemřete, budete požádáni, abyste se podívali na reklamu, abyste se oživili, ale když řeknete ne, stále vás přinutí sledovat reklamu. Celkově si myslím, že je to dobrá hra
Tato hra má příliš mnoho reklam. A jen mě dráždí, když se musím dívat na reklamy. Zažil jsem to také ve většině her. To je důvod, proč mě to spouští, kdykoli musím po smrti sledovat reklamy. Hra je zábavná, ale kvůli reklamám mi prostě ničí náladu. Kdyby v této hře nebyly žádné reklamy, byla by tato hra velmi návyková. Nesnáším, když reklamy přicházejí nepřetržitě a doporučují nám hrát další zábavné aplikace/hry. Je to jen velmi otravné a dlouhé. Dávám za to 2 hvězdičky.
Super hra někdo tady psal že je to kopie stacky bird přitom stacky bird vyšlo o 2 roky pozďeji.
je to velmi roztomilé! hra je stejně jako reklamy a hra je snadno pochopitelná. nicméně, tam je příliš mnoho reklam. pokaždé, když pokořím úroveň, BAM! Reklama.
Hra získává 5 hvězdiček, šílené množství reklam, které musím sledovat, abych ji hrál, dostává -3.
Je tu mnoho reklam, takže pokud rádi sledujete 10-30 sekundové reklamy, není to hra pro vás.
Renegade Racing Võidusõit eym
Je tak zábavné mít svobodu získat vejce, když je ani nepotřebujete... A při procházení hry získáváte nová kuřata a měli byste tuto hru opravdu vyzkoušet, věřte nám, že je to taková zábavná hra ( čtverec pták). DOUFÁM, ŽE SE VÁM LÍBÍ!!!!😊😊😊😊
Je to skvělá hra, která je pro děti bezpečná. Řekl bych, že by to bylo nejlepší pro 6+. Na hře se mi nejvíc líbí, že je náročná a nepředvídatelná! má jen několik přidání, ale všechny jsou přeskočitelné. je to nezáživná hra a je zábavné ji hrát!
Je to super hra na zabavení ale pak začne nudit
Wooow
Easy Je to velmi nevýrazná, snadná a jednoduchá hra, ve které téměř nikdy neumřete. Není to moje oblíbená, ale zkuste to, pokud chcete.
Hra je ve skutečnosti docela zábavná, ale po každé úrovni, která může být doslova 30 sekund, musíte sledovat 30 sekundovou reklamu. Způsob, jak to překonat, je zavřít aplikaci a poté ji znovu otevřít, abyste nemuseli dělit čas mezi reklama a hratelnost.
Dal bych lepší hodnocení, kdyby funkce fungovaly lépe. Pokaždé, když chci zdvojnásobit své body, je mi řečeno, že nemám připojení k internetu, což je určitě špatně.
Hej, byla to nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál, prošel jsem již dvěma úrovněmi a jsem na úrovni 3, není to těžké, stačí klepnout na obrazovku, ujistěte se, že jste vložili dostatek bloků pod kuřecí hlavu a surfovali po kolonii kuřecí hlavy, takže hlava Kuřecí cukroví místo toho, aby vás trefily malé trávové věci, a budete skvělí, protože tato hra je nejzábavnější hrou, jakou je tato hra Spider-Man mě inspiroval k hraní dalších her a dalších her a více XO hry, které mám většinou rád, je ty, které mám na svém .🦄
Tři hvězdičky pro tuto hru jsou důvody 1. Ztratila reklamy, když prohrajete nebo vyhrajete, stále máte reklamy, které musíte vypnout ze 2/3. Něco pro tuto hru je třeba sledovat, i když to opravdu chcete. Hry jsou příliš krátké Byl bych rád, kdybyste hru prodloužili Tady je důvod, proč tu hru miluji, je docela cool a roztomilá a kvalita této hry je perfektní 😍 Také bych byl rád, kdybyste přidali nové vzhledy a pozadí, protože někteří lidé to považují za nudné
Square Bird ミニゲーム ieen
Tu hru miluji a reklamy mě tolik neruší. Udělejte prosím více takových her.
Zatraceně dobrá hra Jediný problém je, že nemůžu bojovat s bossem musím se dívat přidat Ale dávám tomu 5 hvězdiček Protože je to zábavná hra a hezky se v této hře hraje, nejsou tam žádné těžší úrovně, proto ji dávám ⭐⭐ ⭐⭐⭐
Square Bird ミニゲーム ieen
Dobrý
Líbí se mi tato hra, protože nevím proč...ale něco se mi na této hře líbí, když na konci prasknou vajíčka..čarodějnice je velmi uspokojující
Slušná hra kromě vynucených reklam po každém levelu. Proč se vůbec namáhat ptát se, jestli se chci na nějakou koukat, když ji přesto budete hrát, když řeknu ne
To je v pořádku. Hraju to, když se nudím. Důvod, proč jsem dal tři hvězdičky, je ten, že to hraje spoustu reklam. Jsou to trochu blbé díly, ale je to v pořádku.
Super! Dávám 5 hvězd.
Chápu, že bezplatné aplikace potřebují reklamy, aby vydělaly peníze a podobně, ale jako, těch reklam je příliš mnoho :/ Spíš to vypadá, že se snažíte vydělat peníze víc než dělat zábavnou hru-
Je to moc dobrá hra doporučuji
Opravdu zábavná hra, ale opravdu těžká kolem 50. úrovně je to opravdu zábava
Dobrá hratelnost hrozné reklamní schéma. Videoreklamy se resetují každou sekundu. Snaží se vás nalákat ke stisknutí, jakmile se objeví reklama.
Square Bird Gelegenheitsspiele ngp
Milion reklam za obvyklé, hrajte hru po dobu 5 sekund a poté sledujte reklamy v hodnotě několika minut.
Je hodně dobrá
Líbí se mi tato hra, jedinou stížností, kterou mám, je příliš mnoho reklam. Kromě toho je to pěkná a snadná hra; velmi snadné porazit!!😁😊😉😆😄😀
Takže bych to hodnotil výše, kdyby tam nebylo tolik reklam. pokaždé když umřeš, dostaneš reklamu
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Tak zábavné!! Je tak náročné projít úrovní, ale pokud budete mít nějaký čas na to, abyste skutečně přišli na vzorec úrovně, je to ta nejnapínavější hra všech dob!!! Úplně doporučuji tuto hru každému, kdo chce mít na každé úrovni malou výzvu.😁😁
Ale víc skinů Fak Kokote Kokote Kokot Kokot Kokot
Chujovina
Je to super hra ale všude a vždycky to nutí reklamu ale jinak je superrrrrr❤❤