(Android) Sushi Roll 3D - Cooking ASMR cheat code neomejeno število kovancev
Mar 5, 2022 13:30:26 GMT -5
Post by kestcimasaplo on Mar 5, 2022 13:30:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR 2022 version ▞▞▞
Čudovita igra🤑
V 9 igralnih dneh ali manj dobite vse vhode in nadgradite celotno restavracijo, in to v 30 do 45 minutah. Oglasi so grozni, verjetno zapravite približno 10+ minut svojega življenja s 30-sekundnimi oglasi. Ta igra je veliko lažja od ljudi v oglasih. Iskreno je zanič in ne veš, katero ploščo uporabiti za kaj, če ti da možnost za krožnik, potem bi morali vse biti v redu za uporabo.
Pravim, da je neverjetno in všeč mi je število različnih dejavnosti, ki jih lahko opravljate. Ljudje se pritožujejo nad oglasi, a zakaj preprosto izklopite Wi-Fi in lahko greste. res priporočam. Vsi nimajo možganov 🙄🤚. Čile, zato si vseeno priskrbi aplikacijo, če si pameten, ker je veliko neumnih ljudi dobilo igro in zdaj nimam dobre ocene! 😠
Če bi lahko, bi tej igri dal oceno 0 zvezdic. Poskušal odpreti igro. In 3 različni poskusi se najprej izklopijo po prvem nalagalnem zaslonu. Nato sem ga poskušal vsakič znova naložiti in na drugem zaslonu zamrznil. Tako zelo frustrirajoče. Sploh ne bo ponovno prenesen.
Res je zabavno in zanimivo - zdaj sem lačen XD, vendar je toliko oglasov!! mogoče malo zmanjšam število oglasov in mu dam pet zvezdic!!
To je dobra aplikacija, ki me razveseli, ko mi je dolgčas, vendar obstaja veliko dodajanja
Lepo je, ampak waaaaaa preveč oglasov. Moja edina druga pritožba bi bile plošče. Zakaj jim nikoli ni všeč krožnik, na katerega sem ga dal?
Z igrami ni težav, saj so ADS tako nadležni. Želim se premakniti na naslednjo stopnjo, ali če želim zahtevati nove jedi, so oglasi.
Ta igra je le igra, ki bi jo uporabil za krajšanje časa. To je v redu igra in dobi dobro oceno. Naj povem, da je drugače kot v oglasu, vendar na dober način. Obstaja veliko več stvari za početi kot samo zviti suši v 3D, lahko naredite rezance v 3D in tudi druge stvari. Toda negativna stvar pri tem so oglasi, moral sem kar naprej zapirati in znova odpirati igro, da sem se znebil oglasov, kar je izguba časa, ki bi ga lahko porabil za igranje igre. Na splošno 3 od 5 zvezdic.
Payback 2 - The Battle Sandbox Arked otqt
Aplikacija nima zvoka? V možnostih je bil samodejno izklopljen. Vklopil sem ga, vendar ni bilo razlike. Poskusil sem znova zagnati aplikacijo in telefon. Igro sem celo odstranil in znova namestil in brez sprememb. Zdi se smešno, če imajo v naslovu 'ASMR', vendar je z zvokom veliko. Sicer igra dobro zapravlja čas, vendar je preveč oglasov.
ta igra je suuuperrr zabavna, všeč vam bo. lahko narediš suši, vok nekaj drugih stvari in ga samo odkleneš z oglasi in lahko nadgradiš svojo malo restavracijo tako zabavno!! res priporočljivo
Številnim dodatkom sta 2 dodana na raven preprosto nezaslišana, če je raven krajša od enega od oglasov
TOLIKO OGLASOV. Vse, kar počnete, ima dodatek. Dobili boste darilno škatlo, ki jo boste ZARADILI in še vedno boste morali gledati prekleti oglas. Najslabše je, da včasih, ko kliknem, da dobim oglas, mi sploh ne dovoli klikniti. Ne priporočam te aplikacije, nesprejemljivo je, koliko oglasov je.
Preveč oglasov, skoraj vsaka druga oseba, ki ji prikaže oglas, se pojavi. Tudi če se ne odločite za ogled oglasa, se vseeno pojavi ena, ki premaga namen izogibanja oglasu. Tudi gibanje je preveč občutljivo, samo malo premaknem prst in predmeti se premaknejo za centimetre stran, kot sem pričakoval. Prav tako ni namigov, kako dobiti popoln krožnik za stranke.
Dobra igra. Ima res dobro grafiko, vendar ustavite toliko oglasov. Čeprav, če izklopiš svoje podatke, se oglasi ustavijo vsaj v mojih. Torej ni problema
Ta igra je zabavna, vendar se vedno znova ponavljajoče ravni, zaradi česar bi dobila 4 zvezdice, vendar je tudi toliko dodatkov, po eni ravni dodajte, ko želite nekaj hudo, si oglejte dodatek in včasih od nikoder DODAJTE! Poglejte, kaj poskušam povedati, to zniža na 3 zvezdice, če ne toliko dodatkov in ne tako pepeatativno, morda bi ocenil 5 zvezdic. Torej, če si želite vzeti čas in igrati ponavljajoče se nivoje in je dobro z gledanjem dodatkov, potem je to prava rešitev za vas. še naprej bom igral.
Igra je smešna 😁
Oglasi niso velik oboževalec 🤬
Preveč oglasov
To je bilo super! ASMR; Ta igra je bila absolutna definicija! Seveda je tu in tam morda nekaj oglasov, a vse ostalo, MWAH! Kuharski poljub! Upam, da je to pomagalo in ko boste to videli ... Prenesite ga ASAP!
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR จำลองสถานการณ์ peno
To je neverjetno in ljudem pokaže, kako kuhati suši
To je v redu igra. Najprej pa bo vsaka igra s 3D v imenu skoraj preplavljena z oglasi. Za to igro je to skoraj res. Pravzaprav je res. Ta igra bi bila TAKO DOBRA, če bi imela samo nagradne oglase. Mislim, da je mehanika različnih vrst sušija precej kul. Je pa problem s kožo knfe. Roka karateja. Zelo težko je reči, kje bo roka zarezala. Na splošno je igra v redu, toda stvar z zombi rezanci je morda nekoliko preveč nasilna za otroke, a to je samo moje mnenje.
Igra je samo izguba časa. Ne obremenjujte se s prenosom, vse, kar počne, je, da se zapre vsakič, ko ga poskusite uporabiti, če pa se ne zapre, ste obtičali na zaslonu za vedno nalaganje. Če vam uspe igrati igro, ne da bi se ubila vsaki 2 sekundi, bodo dali oglas po vsem, kar naredite! Prav tako bi lahko igrali računalniško igro iz leta 1990 z 20 virusi, ki vas prosijo za denar, ker se zdi, da teče 10x bolje kot katera koli ta igra
To bi priporočal, če vam je dolgčas. Toda spust je dejstvo, da je veliko oglasov po fuj nivojih, Nekako moteče, Toda navzgor (Dobre stvari) Je to res zabavno, Res moteče in precej kul, jaz bi mu dal 4 zvezdice, a spet so oglasi zelo nadležni. Torej bodo 3 zvezdice. In tik preden to objavim, je veliko napak, včasih bo vaša igra zamrznila, se zrušila in samo zaslon bo postal siv.
Super aplikacija, ne razumem, zakaj se ljudje pritožujejo nad oglasi. Bi radi delali brezplačno? In niso tako moteči. Lahko jih preskočite 5 sekund.
Všeč mi je igra, vendar obstaja nekaj težav. Veliko je oglasov. Če kdo gleda mojo objavo, je tukaj namig, naj izklopi wifi. Hvala vam
Preveč oglaševanja.. Igral sem 30-e, oglase 30-ih tudi.. zaradi česar se ne želim več predvajati..
Igra je dostojna. Ne pretirano dobro niti slabo. A OGLASI! TAKO OGLASA JE! igra je v bistvu preplavljena z oglasi!! Znosno bi bilo, če bi bil oglas po vsakih 4 krogih, saj so krogi zelo kratki. Toda po vsakem krogu je oglas. V bistvu oglas vsakih 30 sekund!!! PLUS NAGRADNI OGLASI! Kristalno jasno je, da je bila ta igra narejena samo za denar. Razočaranje 🙄
To je dobra igra, je precej zanimiva, vendar obstaja veliko dodatkov!! Postane res nadležno. Res sem lahko dal tej igri 4 zvezdice, toda po vsaki stopnji je dodatek in če pritisnem ne, tega dodatka ne želim videti, se še vedno predvaja dodatek!! Ampak. Po vsem tem je ta igra dobra...samo dodatki ne!!
Zabavno, vendar je preveč oglasov. Lahko bi videl, da izgubljam ure za to igro, vendar si je težko želeti to storiti, ko moram gledati oglas, da naredim skoraj karkoli! Ni možnosti, da bi zahtevali svoje nagrade po osnovni stopnji, ne da bi storili ničesar, možnosti so, da svoje nagrade pomnožite (običajno 3-krat) z ogledom oglasa ali jih sploh ne unovčite. Če bi imel možnost, da jo vzamem pri osnovni vrednosti *ali*, da jo pomnožim, bi v tej igri užival veliko bolj.
To je zelo dobra igra in je zelo zasvojenost, obstaja samo ena težava; oglasi. Oglasov je toliko, da igra zamuja in včasih neha delovati, edini način, da igram, je, da izklopim internet na telefonu, ki se šele potem nemoteno predvaja. Skoraj vse možnosti morate odkleniti z oglasi, kar povzroča slabo igranje in je preprosto nadležno.
To igro sem prenesel samo zaradi oglasov. Na splošno je ta igra precej slaba. Velika napaka je, da so po eni stvari vedno oglasi. Razvijalci so tudi napačno črkovali rezino. Zdi se, da so to igro naredili izjemno zapleteni 14-letniki. Dobesedno vse, kar boste videli, so oglasi. Druga napaka pri oglasih je tudi ta, da vam dejansko ni treba gledati oglasov, da bi dobili nove jedi. Ta igra je zelo slaba in NE priporočam prenosa. Hvala.
Zakaj je takrat, ko igralec klikne »izgubi« na dogodku z oglasom za nagrado in zato izjavi, da bi raje nadaljeval z igranjem, kot da bi gledal oglas, igralec še vedno preusmerjen na oglas? To škoduje zadrževanju igralcev in bo zato zmanjšalo "dolgoročno"* potencialni prihodek. (*v tej situaciji 'dolgoročno' pomeni karkoli več kot 10 minut, saj si je igralec do 10 minut že ogledal 6 oglasov in s toliko prekinitev s tem majhnim igranjem bo vaša baza igralcev skoraj nič).
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR Penyelakuan hki
Sushi Roll 3D - ASMR Simulazione eiol
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR จำลองสถานการณ์ peno
Igra je zabavna, a jaz bi kupil enega od krožnikov in ga naslednji dan ne bi imel. Prejšnje dni sem kupil delovno ploščo, naslednji dan pa je nisem imel, danes pa se je to ponovilo.
Za tiste, ki to berejo, ne prenašajte te igre. Prenesel sem pred približno tednom dni in sem ga odstranil do konca prvega dne. Ima pot do številnih oglasov, česa naročajo liki, ne morete narediti. Ta igra je preprosto grozna.
Všeč mi je ta igra, zaradi katere si želim kuhati ☺️ in rada kuham 😋
Preveč klobasasto
Oglasi so nadležni vsakih 20 sekund.
Ta igra mi je tako všeč, ker jo lahko držite in jo zavrtite in je res smešna in zabavna. Všeč mi je, kako lahko dobite stvari in nadgradite svojo restavracijo z denarjem. Trenutno imam 1567 dolarjev in pravkar sem dobil to igro in jo ocenil, vendar sem bi rad, če bi ljudje ali oseba, ki je to naredila, lahko spremenila nekatere stvari in to je, ali lahko to spremeniš v, če bi pripravili hrano in jo premaknili k ljudem, ki želijo hrano, in ko nadgradite svojo zadrževanje, jo lahko znižate če se lahko zahvališ
Za f####t😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR Penyelakuan hki
Všeč mi je igra. Zelo zabavno. Vendar ima zame veliko oglasov. Vse je oglas ... poleg tega ni možnosti za nakup igre, tako da nimate oglasov ... veliko veliko oglasov mi žal uniči igro.
Primerno za otroke in vse 10/10
Bila bi spodobna igra, če ne bi bilo oglasov po vsaki ravni, ki jo dokončate. To je tako nadležno in vzame zabavo.
Všeč mi je ta igra, ker je zabavna in mislim, da je suši dober Evan, če še nikoli nisem poskusil sušija 🍣🍣🍣🍣🍣
Rekel bi, da je precej zabavno, a včasih je nekako dolgočasno, vendar je običajno res zabavno in uživam v tem, želim si, da bi bilo manj oglasov, čeprav imajo vsi prav, da bi moralo biti manj oglasov in želim si, da bi bilo le malo več samo izdelovanje sušija, ker je več kot le suši, ampak na splošno je precej zabavna igra, vendar pomeni le manj oglasov, zato jo dajem ob 3